15.4.09


Semua diijemput memeriahkan program di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2009
Pesta buku kini kembali menjelma. Semacam hari raya pula. Tetapi inilah masanya semua penulis dan pencinta ilmu dan buku bertandang dan berkumpul untuk melihat,membelek dan terus membeli buku yang diminati.
Bagi para penulis yang karyanya terbit pada tahun ini sudah tentu tidak sabar hendak melihat reaksi pembeli dan pembaca buku yang pelbagai golongan. Ini termasuklah aku yang akan sama-sama memeriahkan booth PTS bagi mempromosikan buku terbaru. Aku bersama dengan penulis lain akan menceriakan hari yang ditetapkan.
Saudara-saudari yang membaca blog ini, dijemput hadir kerana ada hadiah misteri menanti anda. Berikut adalah jadual aku berada di booth PTS.
Selamat berpesta buku dan jumpa anda di sana!!


1) Program: Sesi Autograf Bersama Penulis 31 Kisah dan Kuiz


Penulis:Saridah Hamid & Mohd Alif Md Nor

Tarikh:18 April 2008 (Sabtu)

Masa: 5:00 hingga 6:00 petang

Tempat: Booth PTS (72-79), PWTC bersebelahan dewan Tun Hussien Onn

Anjuran: PTS Islamika Sdn. Bhd.

Diskripsi: Sesi autograf bersama penulis buku 31 kisah. Kuiz juga turut diadakan.Soalan mudah dan senang dijawab. Pemenang akan menerima hadiah buku 31 kisah. Maklumat lanjut, sila hubungi Siti Asyuura Jalaluddin , 016-6612014. Penyertaan adalah percuma. Semua dijemput hadir.

2) Program: Bicara Buku Young Aisyah, Sesi Autograf dan sesi Melukis Bersama Penulis


Penulis:Saridah Hamid & Rezarly Musa

Tarikh:19 April 2008 (Ahad)

Masa: 4:00 hingga 5:00 petang

Tempat: Booth PTS (Booth PTS (72-79), PWTC bersebelahan dewan Tun Hussien Onn

Anjuran: PTS Islamika Sdn. Bhd.

Diskripsi: Penulis akan bercerita tentang buku bersiri Young Aisyah. Selain sesi autograf dan sesi melukis bersama ilustrator komik Young Aisyah. Kuiz juga turut diadakan. Soalan mudah dan senang dijawab.Pemenang akan menerima hadiah buku siri Young Aisyah. Maklumat lanjut, sila hubungi Siti Asyuura Jalaluddin , 016-6612014. Penyertaan adalah percuma. Semua dijemput hadir.


-- Siti Asyuura bt Jalaluddin Editor PTS Islamika

No comments: